Bostadsrättsföreningen Storken 4

Skåne län

Information

747000-0691 är organisationsnummer för bolaget Bostadsrättsföreningen Storken 4. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Storken 4 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Trelleborg som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Storken 4 finns i.

Bostadsrättsföreningen Storken 4 har varit registrerat sedan 1957-03-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Storken 4 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Storken 4 är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Storken 4 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Storken 4 så kan ni göra det på telefon genom 0410-14788 eller genom brev på följande adress:

Att efter förvärv av tomten 4 i kv. Storken i Trelleborg uppföra, besitta och förvalta bostadshus, där bostäder beredes åt med- lemmarna med nyttjanderätt under obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Storken 4 och det är Andersson, Lilian Karen som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekmark, Anna Ewa-Marie som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurin, Torsten som är född 1917 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Claes Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rempe, Elsie Ann-Kristin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakupovic, Seco som är född 1960 och har titeln SuppleantKronvall, Kenth Daniel som är född 1967 och har titeln Suppleant,