Riksbyggens Bostadsrättsförening Högalid i Trelleborg

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Högalid i Trelleborg vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Trelleborg så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Högalid i Trelleborg ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1969-12-01 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Högalid i Trelleborg och företaget är har F-skattsedel Riksbyggens Bostadsrättsförening Högalid i Trelleborg har haft det sedan 1994-01-01.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Högalid i Trelleborg är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-31

747000-1681 är organisationsnummret för företaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Högalid i Trelleborg och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Högalid i Trelleborg så går det att nå dem via telefon på 040-323000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Högalid i Trelleborg är Andersson, Bo Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Per Martin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gjäls, Tord Inge som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindsjö, Björn Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nevhage, Jonas Eric Stefan som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Margareta Barbro som är född 1945 och har titeln SuppleantHögborg, Karl Assar Teodor som är född 1937 och har titeln Suppleant, Jönsson, Ulf Henrik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Kristensson, Knut Arne som är född 1939 och har titeln SuppleantSvensson, Per Börje som är född 1974 och har titeln Suppleant.