Din Byggare i Sydsverige

Skåne län

Information

Din Byggare i Sydsverige hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Din Byggare i Sydsverige finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Din Byggare i Sydsverige tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Din Byggare i Sydsverige har haft sedan 2005-05-07. Din Byggare i Sydsverige har funnits sedan och 2005-05-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Din Byggare i Sydsverige så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0410-42868.

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Din Byggare i Sydsverige har idag 760421-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Din Byggare i Sydsverige

Bygg och fiskeri.

I Din Byggare i Sydsverige så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Clair, Andy Leif Ronnie som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .