Saara Ronkainen Massage & Friskvård

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Saara Ronkainen Massage & Friskvård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Saara Ronkainen Massage & Friskvård är ett av dem. Statusen för Saara Ronkainen Massage & Friskvård är att Bolaget är aktivt.

Saara Ronkainen Massage & Friskvård är ett Enskild firma och skapades 2004-11-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som Saara Ronkainen Massage & Friskvård ska trivas.

Saara Ronkainen Massage & Friskvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25. I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Saara Ronkainen Massage & Friskvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02.

Idag är Saara Ronkainen Massage & Friskvård och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Saara Ronkainen Massage & Friskvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8952953.

.

De som är på något sätt har med Saara Ronkainen Massage & Friskvård är Ronkainen, Saara Monika som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Saara Ronkainen Massage & Friskvård har 760619-XXXX som sitt organisationsnummer.