Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening är ett företag som finns i Trelleborg. I Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henrikson, Bo Christer Torsten som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Erik Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Olof Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Ola Jörgen som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Odell, Hans Knut som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening på telefon 0410-23104.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom medlemmarnas begagnande av föreningens maskiner för betupptagning.

Idag är Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Hans Odell och Lennart Larsson, var för sig.

Söderslätts Betupptagargrupp Ekonomisk förening har 769601-2827 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.