InterQi Syd Ekonomisk förening

Skåne län

Information

769606-0669 är organisationsnummer för bolaget InterQi Syd Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som InterQi Syd Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Trelleborg som är den kommunen som InterQi Syd Ekonomisk förening finns i.

InterQi Syd Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2000-08-31 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för InterQi Syd Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

InterQi Syd Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för InterQi Syd Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var för sig.

Vill ni komma i kontakt med InterQi Syd Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0410-44725 eller genom brev på följande adress:
Västerg. 32, 231 64, Trelleborg

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva konsultverksamhet inom IT och kompetensutveckling, med inriktning på rådgivning, projektledning samt produktion av mjukvaror och elektroniska dokument och därmed förenlig verksamhet i vilken medlemmarna deltar med sin arbetsinsats.

Det finns olika personer som har en koppling med InterQi Syd Ekonomisk förening och det är Fryklund, Brith Gullveig L som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Haddadi Fryklund, Isabella Mastane som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Willy Peter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,