Sandras Nagel Design

Skåne län

Information

800926-XXXX är organisationsnummer för företaget Sandras Nagel Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandras Nagel Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Sandras Nagel Design finns i.

Sandras Nagel Design har varit registrerat sedan 2005-11-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandras Nagel Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-02.

Sandras Nagel Design är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Sandras Nagel Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sandras Nagel Design så kan ni göra det på telefon genom 070-4833859 eller genom brev på följande adress:

Nagel och skönhetsvård. Nagelbyggning, manikyr och make up.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandras Nagel Design och det är Larsen, Sandra Charlotte Erika som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,