Johansson A Snickeri

Skåne län

Information

840117-XXXX är organisationsnummer för bolaget Johansson A Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johansson A Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Johansson A Snickeri finns i.

Johansson A Snickeri har varit registrerat sedan 2006-06-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johansson A Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-08.

Johansson A Snickeri är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Johansson A Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Johansson A Snickeri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Snickeriverksamhet med nytillverkning och renoveringar av finsnickeri, emballagetillverkning samt nytillverkning av dörrar och fönster.

Det finns olika personer som har en koppling med Johansson A Snickeri och det är Johansson, André Carl Erik som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,