Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård

Skåne län

Information

850222-XXXX är organisationsnummer för företaget Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård finns i.

Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård har varit registrerat sedan 2005-05-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård så kan ni göra det på telefon genom 0410-22156 eller genom brev på följande adress:

Friskvård, fysikalisk terapi. Främst kroppsmassage, diplomerad utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjärtansfröjd Massage & Kroppsvård och det är Sülau, Hanna Alexandra som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,