Annikas Möbelservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och Annikas Möbelservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Annikas Möbelservice är ett av dem. Statusen för Annikas Möbelservice är att Bolaget är aktivt.

Annikas Möbelservice är ett Enskild firma och skapades 2007-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Annikas Möbelservice ska trivas.

Annikas Möbelservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tapetserarverkstad, utbildningar och kurser.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annikas Möbelservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18.

Idag är Annikas Möbelservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Annikas Möbelservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9164229.

.

De som är på något sätt har med Annikas Möbelservice är Nilsson, Annika Eva Marie som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annikas Möbelservice har 850330-XXXX som sitt organisationsnummer.