JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trelleborg och JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1983-03-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG ska trivas.

JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Inspelningsverksamhet och reklamservice

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-331380.

firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG är Juell Henriksen, Jack Paul som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Juell Henriksen, Jack Tony som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .

JUELLS LJUD OCH REKLAMSERVICE HANDELSBOLAG har 916433-1713 som sitt organisationsnummer.