HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES,

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trelleborg och HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, är ett Handelsbolag och skapades 1983-04-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, ska trivas.

I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import och distribution av livsmedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2028917.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, är BINGSGÅRD, ANITA BIRGITTA som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Bingsgård, Magne Lennart Kenneth som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAGET KEBI BAKERY JEWELLES, har 916543-5125 som sitt organisationsnummer.