Left Hand Kommanditbolag

Skåne län

Information

Left Hand Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Left Hand Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Left Hand Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2009-02-12.

Left Hand Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-09-22. Men sedan 2009-02-12 så har Left Hand Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Föreningsg. 63 B, 211 52, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Left Hand Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-485416.

Trelleborg arbetar för att bolag som Left Hand Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Left Hand Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Utöva litterär verksamhet såsom författande av böcker,artiklar samt därmed förenlig verksamhet. Bedriva informationsverksamhet genom föredrag samt därmed förenlig verksamhet. Driva stall, uppföda och träna hästar, uthyrning av boxplatser, upplåta ridhus samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Left Hand Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Left Hand Kommanditbolag och det är följande personer, Holmér, Hans Gillis Åke som är född 1930 och har titeln Komplementär, Holmér, Åsa Elisabet som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Left Hand Kommanditbolag är 916640-9442.