M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trelleborg och M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1989-07-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG ska trivas.

M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fönsterputsningsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-443208.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

De som är på något sätt har med M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG är HANSSON, MATS LENNART som är född 1964 och har titeln Bolagsman, STRAND, BENGT MAGNUS som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

M M'S FÖNSTERPUTSNING HANDELSBOLAG har 916764-5390 som sitt organisationsnummer.