HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN

Skåne län

Information

HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN är ett företag som finns i Trelleborg. I HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN finns det lite olika personer som är förknippade och det är Videvox Biografservice Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Videvoxgruppen Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN på telefon 08-6259757.

Biografverksamhet.

Idag är HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN av bolagstypen Handelsbolag.

HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-06-11 och HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

HANDELSBOLAGET TRELLEBORGSBIOGRAFEN har 916767-7542 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.