KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-11-05. Men sedan 1992-01-01 så har KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ängarödsv. 28, 231 76, Beddingestrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-1305032.

Trelleborg arbetar för att företag som KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Skåne län.

Byggnadskonstruktion samt kioskrörelse.

Firmatecknare för KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

Det finns idag lite personer som är kopplade till KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG och det är följande personer, JUHLER, JAN CHRISTIAN som är född 1954 och har titeln Bolagsman, JUHLER, LISBETH MARIA som är född 1954 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för KONSTRUKTION & KONSULT JBB HANDELSBOLAG är 916768-6311.