L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag

Skåne län

Information

969615-1548 är organisationsnummer för bolaget L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Trelleborg som är den kommunen som L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag finns i.

L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1995-08-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av Lundvall, Karin Lise-Lott ensam.

Vill ni komma i kontakt med L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5519884 eller genom brev på följande adress:
Laxv. 1, 231 92, Trelleborg

Åkerirörelse

Det finns olika personer som har en koppling med L J Transport i Trelleborg Kommanditbolag och det är Gislövs Åkeri AB som är född och har titeln Komplementär, Lundvall, Karin Lise-Lott som är född 1958 och har titeln Komplementär, Lundvall, Jonas Bert-Åke som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare,