P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trelleborg och P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag är ett av dem. Statusen för P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-10-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag ska trivas.

P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Städning, service i hemmet, sömnad, stickning, fastighetsreparation och reparation av byggliftar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9961599.

Firman tecknas av Birgitta Griparve..

De som är på något sätt har med P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag är Griparve, Ulla Birgitta Kristina som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Jeppsson, Camilla Elisabeth som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

P.E.G Service på Limhamn Handelsbolag har 969619-1239 som sitt organisationsnummer.