Cykelakuten Handelsbolag

Skåne län

Information

969643-7939 är organisationsnummer för bolaget Cykelakuten Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cykelakuten Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Trelleborg som är den kommunen som Cykelakuten Handelsbolag finns i.

Cykelakuten Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-10-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Cykelakuten Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Cykelakuten Handelsbolag är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Cykelakuten Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Cykelakuten Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-45544 eller genom brev på följande adress:
Norreg. 38, 231 63, Trelleborg

Bolaget skall bedriva handel och service avseende cyklar och fritidsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cykelakuten Handelsbolag och det är Olsson, Jan-Erik som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Rosberg, Mats Ulf Christian som är född 1958 och har titeln Bolagsman,