Skrubba Lätt i Sverige Handelsbolag

Skåne län

Information

Försäljning av miljövänlig städutrustning, städmaskiner, arbetskläder, skor, hygien- och kemtekniska produkter, mattor, städservice, konsultation, utbildning, uthyrning av städ- och slipmaskiner, service och reparationer av städmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skrubba Lätt i Sverige Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Trelleborg så är Skrubba Lätt i Sverige Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1999-03-30 så skapades Skrubba Lätt i Sverige Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Skrubba Lätt i Sverige Handelsbolag har haft det sedan 1999-01-01.

Skrubba Lätt i Sverige Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

969658-3716 är organisationsnummret för företaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Skrubba Lätt i Sverige Handelsbolag och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skrubba Lätt i Sverige Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0410-27244 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skrubba Lätt i Sverige Handelsbolag är Persson, Annica Märit som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Persson, Ulf Håkan som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .