Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trelleborg och Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-01-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag ska trivas.

Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Grävning och entreprenadarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3021591.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag är Fridholm, Marie-Christine som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Lars Erik Stellan som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Stellan Nilsson Gräv Handelsbolag har 969665-2685 som sitt organisationsnummer.