Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag

Skåne län

Information

Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag har haft sedan 2001-02-16. Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalköpinge Strandv. 2, 231 32, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0410-44577.

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag har idag 969675-3574 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag

Campingverksamhet. Gräv och schaktarbete.

I Göranssons Camping och Entreprenad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Göransson, Berny Göran som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Göransson, Eva Elisabeth som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .