Städ & Fönsterputs i Trelleborg Andersson & Thomsen Handelsbolag

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Handelsbolag som heter Städ & Fönsterputs i Trelleborg Andersson & Thomsen Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Städ & Fönsterputs i Trelleborg Andersson & Thomsen Handelsbolag i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Städ & Fönsterputs i Trelleborg Andersson & Thomsen Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-16 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-02-22 så har Städ & Fönsterputs i Trelleborg Andersson & Thomsen Handelsbolag varit registrerat och sedan 2001-03-16 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Städ & Fönsterputs i Trelleborg Andersson & Thomsen Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Städ & Fönsterputs i Trelleborg Andersson & Thomsen Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vannhögsg. 11, 231 66, Trelleborg. Vi ni istället prata med Städ & Fönsterputs i Trelleborg Andersson & Thomsen Handelsbolag så kan ni göra det på 0410-19745.

Utföra tjänster åt såväl företag som privatpersoner inom städ- och fönsterputsningsbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Hans Erik Jörgen som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Thomsen, Susanna Paula Magdalena som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Städ & Fönsterputs i Trelleborg Andersson & Thomsen Handelsbolag har 969675-9696 som sitt organisationsnummer.