ANCORA Kommanditbolag

Skåne län

Information

ANCORA Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Trelleborg. I ANCORA Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Einarsson, Erik Christian som är född 1957 och har titeln Komplementär, Einarsson, Gun Monica som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, Einarsson, Gun Monica som är född 1960 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med ANCORA Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ANCORA Kommanditbolag på telefon 040-331139.

Verksamhet inom musik och sång samt inom orkesterledning och dirigentskap samt produktion av konserter, komponerande samt arrangemang av konserter, liksom utbildning och därmed förenlig verksamhet till ovan nämnda sektorer.

Idag är ANCORA Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

ANCORA Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ANCORA Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-29 och ANCORA Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ANCORA Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

ANCORA Kommanditbolag har 969686-1484 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.