Atek Vågsystem Handelsbolag

Skåne län

Information

969687-0766 är organisationsnummer för verksamheten Atek Vågsystem Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Atek Vågsystem Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Trelleborg som är den kommunen som Atek Vågsystem Handelsbolag finns i.

Atek Vågsystem Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-08-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Atek Vågsystem Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Atek Vågsystem Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Atek Vågsystem Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Atek Vågsystem Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5227595 eller genom brev på följande adress:
Tivoliv. 5, 231 93, Trelleborg

Försäljning och service av vågar och vägningsutrustningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Atek Vågsystem Handelsbolag och det är Engström, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Tallberg, Arne Valdemar som är född 1955 och har titeln Bolagsman,