Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund

Skåne län

Information

969696-0609 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Trelleborg som är den kommunen som Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund finns i.

Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund har varit registrerat sedan 2003-09-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund så kan ni göra det på telefon genom 040-485161 eller genom brev på följande adress:
Domme 9, 231 96, Trelleborg

Handel med grönsaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget JM Nilssons Trädgård, Grönalund och det är Nilsson, Jan Michael Kenneth Evald som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Mona Veronica Paulina som är född 1969 och har titeln Bolagsman,