Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag

Skåne län

Information

Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag är ett bolag som finns i Trelleborg. I Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Boström, Sara Camilla som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Sköld, Lars Jimmy som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag på telefon 0410-13331.

Handel med hälsotillskott. Gym, motion. Frisk- och hälsovård.

Idag är Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-01 och Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Athletic Nutrition & JS Gym Handelsbolag har 969699-9888 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.