Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag

Skåne län

Information

Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-01-24. Men sedan 2005-02-09 så har Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Åby Qvantinge Gård, 231 97, Klagstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-27379.

Trelleborg arbetar för att verksamheter som Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Tillverkning och försäljning av lädervaror. Konsultuppdrag inom försäljning.

Firmatecknare för Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag och det är följande personer, Tjärdahl, Anna Cecilia som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Tjärdahl, Folke Urban som är född 1957 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Qvantingen Skinn och Läder Handelsbolag är 969707-8294.