ExAnimo Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trelleborg och ExAnimo Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ExAnimo Handelsbolag är ett av dem. Statusen för ExAnimo Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

ExAnimo Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-04-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ExAnimo Handelsbolag ska trivas.

ExAnimo Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

vinimport

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ExAnimo Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är ExAnimo Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med ExAnimo Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-485025.

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med ExAnimo Handelsbolag är Westerdahl, Bengt Per Henrik som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Westerdahl, Ulrika Magdalena som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

ExAnimo Handelsbolag har 969709-6742 som sitt organisationsnummer.