Nimåker Lantbruk Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trelleborg och Nimåker Lantbruk Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nimåker Lantbruk Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Nimåker Lantbruk Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Nimåker Lantbruk Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-10-31. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nimåker Lantbruk Handelsbolag ska trivas.

Nimåker Lantbruk Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Lantbruk - växtodling, maskinuthyrning samt konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nimåker Lantbruk Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17.

Idag är Nimåker Lantbruk Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Nimåker Lantbruk Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-19915.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Nimåker Lantbruk Handelsbolag är Nimåker, Arne Georg som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Nimåker, Niklas Johan som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Nimåker Lantbruk Handelsbolag har 969714-4674 som sitt organisationsnummer.