Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag

Skåne län

Information

969721-8734 är organisationsnummer för bolaget Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Trelleborg som är den kommunen som Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag finns i.

Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-10-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-19.

Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Valldammsg. 23 A, 231 43, Trelleborg

Byggnation- och reparationsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Två Byggare i Trelleborg Handelsbolag och det är Alm, Rolv Johnnie Mickael som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Hansson, Bert Rune Stefan som är född 1960 och har titeln Bolagsman,