Boklarssons i Norra Grönby Handelsbolag

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Handelsbolag som heter Boklarssons i Norra Grönby Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Boklarssons i Norra Grönby Handelsbolag i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Boklarssons i Norra Grönby Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-04 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-11-29 så har Boklarssons i Norra Grönby Handelsbolag varit registrerat och sedan 2007-01-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Boklarssons i Norra Grönby Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Boklarssons i Norra Grönby Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Grönby 307, 231 72, Anderslöv. Vi ni istället prata med Boklarssons i Norra Grönby Handelsbolag så kan ni göra det på 0410-28038.

Grafisk form, text och illustration, bokförlagsverksamhet. Utgivning av böcker, reklam, formgivning, marknadsföring, annonser, hemsidor, textbehandling, översättning, information, redaktionellt arbete, konstnärlig verksamhet, utställningar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Larsson, Christina Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Larsson, Sven Bertil Joakim som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. .

Boklarssons i Norra Grönby Handelsbolag har 969723-1760 som sitt organisationsnummer.