Skateholms Restaurang Handelsbolag

Skåne län

Information

Skateholms Restaurang Handelsbolag är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Skateholms Restaurang Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skateholms Restaurang Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-03-08.

Skateholms Restaurang Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-02-12. Men sedan 2007-04-06 så har Skateholms Restaurang Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Beddinge Strandv. 203, 231 76, Beddingestrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skateholms Restaurang Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-25812.

Trelleborg arbetar för att företag som Skateholms Restaurang Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skateholms Restaurang Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Restaurang och cateringverksamhet.

Firmatecknare för Skateholms Restaurang Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skateholms Restaurang Handelsbolag och det är följande personer, Bergstrand, Nils Folke Kenty som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Hansen, Tommy som är född 1942 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Skateholms Restaurang Handelsbolag är 969724-6974.