Team Christensen Handelsbolag

Skåne län

Information

969725-7799 är organisationsnummer för verksamheten Team Christensen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Christensen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Trelleborg som är den kommunen som Team Christensen Handelsbolag finns i.

Team Christensen Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-03-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Christensen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Team Christensen Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Team Christensen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Team Christensen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9962873 eller genom brev på följande adress:

Travträning av hästar, körning av travhästar, skoning och försäljning av travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Christensen Handelsbolag och det är Christensen, Benny Faber som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Lunkeit, Antje som är född 1979 och har titeln Bolagsman,