Monikas Redovisningsservice Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trelleborg och Monikas Redovisningsservice Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Monikas Redovisningsservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Monikas Redovisningsservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Monikas Redovisningsservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-06-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Monikas Redovisningsservice Handelsbolag ska trivas.

Monikas Redovisningsservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom redovisning och uthyrning av lägenhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Monikas Redovisningsservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21.

Idag är Monikas Redovisningsservice Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Monikas Redovisningsservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-1492158.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Monikas Redovisningsservice Handelsbolag är Ahl Lundahl, Åsa Monika som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Lundahl, Per Jörgen som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Monikas Redovisningsservice Handelsbolag har 969727-5312 som sitt organisationsnummer.