Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Trelleborg och Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-06-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag ska trivas.

Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Trelleborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Städ och fönsterputs samt handel med antikviteter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03.

Idag är Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-40157.

Firman teckans av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag är Jensen, Lene Marie som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Thomsen, Birger Lennart Kristen som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Städpågarna i Trelleborg Handelsbolag har 969727-8274 som sitt organisationsnummer.