Redovisning Quist Kommanditbolag

Skåne län

Information

969730-9293 är organisationsnummer för verksamheten Redovisning Quist Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Redovisning Quist Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Trelleborg som är den kommunen som Redovisning Quist Kommanditbolag finns i.

Redovisning Quist Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2007-11-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Redovisning Quist Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

Redovisning Quist Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Redovisning Quist Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Redovisning Quist Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4332093 eller genom brev på följande adress:
Hedv. 26, 231 53, Trelleborg

Utföra redovisningstjänst för företag och privatperson.

Det finns olika personer som har en koppling med Redovisning Quist Kommanditbolag och det är Quist, Anita Cristine som är född 1965 och har titeln Komplementär, Quist, Mathias Adrian som är född 1987 och har titeln Kommanditdelägare,