ELSA PERSSON, ISBYGÅRD

Skåne län

Information

ELSA PERSSON, ISBYGÅRD hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där ELSA PERSSON, ISBYGÅRD finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. ELSA PERSSON, ISBYGÅRD tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ELSA PERSSON, ISBYGÅRD har haft sedan 1994-01-01. ELSA PERSSON, ISBYGÅRD har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ELSA PERSSON, ISBYGÅRD så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0410-27115.

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

ELSA PERSSON, ISBYGÅRD har idag 270603-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ELSA PERSSON, ISBYGÅRD

Jordbruksrörelse samt handel med livsmedel och och lantbruksmaskiner.

I ELSA PERSSON, ISBYGÅRD så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är PERSSON, ANNA ELSA HENRIETTA som är född 1927 och har titeln Innehavare av enskild firma, .