BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE

Skåne län

Information

270809-XXXX är organisationsnummer för företaget BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE finns i.

BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE har varit registrerat sedan 1987-03-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Reparation och underhåll av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med BEDDINGESTRANDS VILLASERVICE och det är BENGTSSON, BENGT ÅKE som är född 1927 och har titeln Innehavare av enskild firma,