ÄNGSHAGA

Skåne län

Information

400110-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ÄNGSHAGA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÄNGSHAGA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som ÄNGSHAGA finns i.

ÄNGSHAGA har varit registrerat sedan 1989-05-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÄNGSHAGA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ÄNGSHAGA är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för ÄNGSHAGA är följande:

Vill ni komma i kontakt med ÄNGSHAGA så kan ni göra det på telefon genom 040-423234 eller genom brev på följande adress:

Odling och försäljning av blommor, grönsaker och bär samt självplockning av eterneller.

Det finns olika personer som har en koppling med ÄNGSHAGA och det är OLSSON, HANS ERIK som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,