Utvecklingsfirman Laslo

Skåne län

Information

400302-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Utvecklingsfirman Laslo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Utvecklingsfirman Laslo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Utvecklingsfirman Laslo finns i.

Utvecklingsfirman Laslo har varit registrerat sedan 1997-06-25 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Utvecklingsfirman Laslo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Utvecklingsfirman Laslo är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Utvecklingsfirman Laslo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Utvecklingsfirman Laslo så kan ni göra det på telefon genom 0410-330828 eller genom brev på följande adress:

Produktutveckling av pannkaksmaskin, doseringsutrustning och utplockningsautomatik.

Det finns olika personer som har en koppling med Utvecklingsfirman Laslo och det är Bakosch, Laszlo som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,