Friwo Gerätebau

Skåne län

Information

410102-XXXX är organisationsnummer för bolaget Friwo Gerätebau. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Friwo Gerätebau är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Friwo Gerätebau finns i.

Friwo Gerätebau har varit registrerat sedan 1979-08-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Friwo Gerätebau så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Friwo Gerätebau är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Friwo Gerätebau är följande:

Vill ni komma i kontakt med Friwo Gerätebau så kan ni göra det på telefon genom 040-158146 eller genom brev på följande adress:

Internetförmedling av internetadress.

Det finns olika personer som har en koppling med Friwo Gerätebau och det är Persson, Elvy Anita som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,