Tell Fastighetsservice

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Enskild firma som heter Tell Fastighetsservice. Det finns flera verksamheter som liknar Tell Fastighetsservice i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tell Fastighetsservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1999-03-22 så har Tell Fastighetsservice varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tell Fastighetsservice och det finns fler verksamheter som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Tell Fastighetsservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tell Fastighetsservice så kan ni göra det på 0410-18332.

Fastighetsskötsel inre underhåll o underhållsbevakning samt yttre underhåll i gångbanerenhållning, gräsklippning och mindre trädgårdsskötsel, underhåll styr och reglerutrustning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Tell, Nils Tommy som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tell Fastighetsservice har 420905-XXXX som sitt organisationsnummer.