Europe - Train - Model - Interior

Skåne län

Information

420921-XXXX är organisationsnummer för bolaget Europe - Train - Model - Interior. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Europe - Train - Model - Interior är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Europe - Train - Model - Interior finns i.

Europe - Train - Model - Interior har varit registrerat sedan 1995-08-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Europe - Train - Model - Interior så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Europe - Train - Model - Interior är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Europe - Train - Model - Interior är följande:

Vill ni komma i kontakt med Europe - Train - Model - Interior så kan ni göra det på telefon genom 040-423033 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom modelltågsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Europe - Train - Model - Interior och det är Wramnow, Per Valter som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,