TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN

Skåne län

Information

TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN är en verksamhet som finns i Trelleborg. I TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rasmussen, Inga Birgit som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN på telefon 0410-40215.

Sjukgymnastik.

Idag är TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN av bolagstypen Enskild firma.

TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN så är det följande:

TRELLEBORGS SJUKGYMNASTIKINSTITUT BIRGIT RASMUSSEN har 431213-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.