Pia Spåhl Produktion, PSP

Skåne län

Information

450131-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pia Spåhl Produktion, PSP. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pia Spåhl Produktion, PSP är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Pia Spåhl Produktion, PSP finns i.

Pia Spåhl Produktion, PSP har varit registrerat sedan 1983-02-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pia Spåhl Produktion, PSP så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pia Spåhl Produktion, PSP är och det finns flera bolag i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Pia Spåhl Produktion, PSP är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pia Spåhl Produktion, PSP så kan ni göra det på telefon genom 076-2091785 eller genom brev på följande adress:

Reklamprudktion, formgivning samt konstnärlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pia Spåhl Produktion, PSP och det är Spåhl, Pia Eva Kristina som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,