SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH

Skåne län

Information

SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH är ett bolag som finns i Trelleborg. I SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH finns det lite olika personer som är förknippade och det är ENEROTH, ELSA ANNA-KERSTIN som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH på telefon 0410-14045.

Damfrisering

Idag är SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH av bolagstypen Enskild firma.

SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH så är det följande:

SALONG TRELLEBURRAN, KERSTIN ENEROTH har 451125-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.