Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur

Skåne län

Information

Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur är ett företag som finns i Trelleborg. I Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rittman, Bert Roland som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur på telefon 0410-20748.

Gross- och detaljhandel med livsmedel och konsthantverk i keramik samt import och export av dessa varugrupper. Konsultverksamhet och projektering gällande natur- och kulturmiljövård, infrastruktur och energi. Författarverksamhet och därmed förenliga verksamheter.

Idag är Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur av bolagstypen Enskild firma.

Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur så är det följande:

Roland Rittman Jordnära Natur & Kultur har 470411-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.