HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning

Skåne län

Information

HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning har haft sedan 1998-01-01. HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-335251.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning har idag 470625-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning

Konsult i friskvårds- och hälsofrågor, utbildning och instruktör, rådgivning, spinning, föreläsningar, simning, idrottsmassage, försäljning av hälokost och hälsoprodukter, försäljning av sport- kläder och -skor samt gymnastik- och aerobicledare.

I HÄLSOSAM - Ida's friskvårds- & hälsorådgivning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlsjö, Inger Britt-Louise som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .