E.F.T. Transport

Skåne län

Information

480408-XXXX är organisationsnummer för verksamheten E.F.T. Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E.F.T. Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som E.F.T. Transport finns i.

E.F.T. Transport har varit registrerat sedan 1995-11-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för E.F.T. Transport så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

E.F.T. Transport är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för E.F.T. Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med E.F.T. Transport så kan ni göra det på telefon genom 0410-18910 eller genom brev på följande adress:

Godstransporter samt försäljning av spännmaterial för gods- transporter. Handel med trätoffler och satellitutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med E.F.T. Transport och det är Turre, Eberhard Friedrich som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,